21 Temmuz 2015 Salı

Karışık Çalışmalar

Hımmm biliyorum yaptıklarım gerçek ustalarınkinin yanında çok acemice kalabiliyor , bazıları da taklit olabiliyor ne yazık ki . Ancak deneye deneye , boza yapa öğrenecek bu arkadaşınızda umarım bir gün .

Yaptığım şişeleri görenler bana şişe getirmeye başladı :)) Evi görseniz her daim 3-4 viski şişesi  boyanmak üzere bekliyor .Jack Daniels ile kanka olduk . Ki az sonra aşağıdaki resmi çekene kadar geçirdiği evrimi size anlatam mümkün değil. Jack Daniels , Jack Daniels olalı böyle zulüm görmedi sanırım :))))))

Chivas Regal elimden daha azapsız kurtulanlardan :)

Bu arada düz zeminde çatlatma yapamayan bendeniz , şişe üzerinde  çatır çatır çatlatıyorum haberiniz olsun :)

Şimdi fotoğraflar

İlk 2 şişe Chivas Regal . Tamamen doğaçlama oldu. Zamanının birinde bir videoda görmüştüm. Peçeteleri buruşturup yapıştırmışlardı . Aynı yolla hem kırmızı hem de mavi yaptım .







Sıradaki şişe meşhur Jack Daniels . Kaç defa boyandı, kaç defa kazındı hatırlamıyorum bile . Bu kadar azaptan sonra çatlatmayı denedim fena olmadı :) 






Ve arada bir Jack Daniels daha . Bu da iftar yemeğine gittiğimizde Yengeme hediye oldu :) Tamam biliyorum çok cafcaflı oldu . Ama albenisi de oldu :))))






Veeeeeee son numerom . Harbi çatır çatır çatladı valla. Bunu da dün akçam geç saatlerde çatlattım . Bugün işte olduğum için kendileri yayıla yayıla çatlamış . Bana da işten gelince çatlakları doldurmak kaldı :) Gözümün nuru oldu kendileri :) 




Hepsi birada :) 



Efendim bir ara Dikiş kutusu aldıydım 2 tane . Örneklere baktım, nette gezindim . Böyle birşey oldu . Biraz kopya biraz doğaçlama . Ama güzel oldu . Bu da Eylül de taze gelin olacak , güzeller güzeli teyze kızımın çeyizine gitti. 








Sonra araya bir kitap kutu serpiştirdim . Kızımın arkadaşına doğum günü hediyesi . İlk denemem olsa da çok sevimli oldu , beğendim. Hediyeyi alan güzel kızımız da çok beğenince hepten rahatladım . 





Tam postu bitirmiştim ki , önümüzdeki ayki bir yaşgününe hazırladığım minik sandık aklıma geldi . Girdim araya :) 







Uzun bir post oldu velakin , 1 aydan beridir bekliyordum . Bu arada tepsilerin akibeti hala aynı durumda . Elim gitmedi bir türlü . Şu an tam karşımda hadi sıra bize gelsin diye bekliyorlar . Öylece bakışıyoruz . İnşallah bana ilham, onlara da sıra  gelecek. 

Diyetteyim 2 aydır. İlk kez diyetisyene gidiyorum hayatımda. Mecburiyetten ,zira diz kapağı rahatsızlığım var.  Bahaneyle de kilo vermeye başladım. Biraz ağır gidiyor. Tatillerdi, bayramdı derken yavaş tavaş veriyorum yüklerimi. Ama inşallah amacıma ulaşacağım . Bugün itibari ile tescilli 6.1 kg gitti. En yakın hedefime 8 kg kaldı . 

Kafanız şişti değil mi ? Yazasım varmış ama ne yapayım. Hepinize sevgilerimi gönderiyorum . 

12 yorum:

  1. hepsi birbirinden güzel olmuş ellerine sağlık! kendine haksızlık etme şişelerle başarın tescillendi bence:)
    ahşap objelerde de favorim kitap kutu oldu benim..
    emeğine sağlık..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım . Sizlerin beğenisiyle güzel gaza geliyorum zaten . Kitap kutu cıvıl cıvıl oldu gerçekten . Biraz sayfa efektinde kaba görüntüler var ama , bir dahakine daha düzgün olacak inşallah.

      Sil
  2. Sen bunların hepsini bir yayına niye kodun, karıştım valla.....Bir ere açık renk şişeleri daha bir sevdim ben. Hele beyaz...Neden bilmem şu ahşap sandıkları hiç sevemedim ben. Kardeşim kursa gitmişti yapardı ama kutular süper...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahşap sandığı merak tan aldım şeker :) Alma amacım farklıydı sonuç farklı oldu. Bir videoda seyrettiğim şeyi deneyecektim olmadı :) Beyaz şişe benim de favorim :) Teşekkür ederim . Sevgiler.

      Sil
  3. hepsi harika olmuş, bence çok çok beceriklisin bu boyama işlerinde kısa sürede çok yol kat ettin bence bayıldım şişelere, kutulara ellerine sağlık canım benim.Diyetinde başarılar, senin anlatacağın hiçbir şey kafamı şişirmez keyifle okurum yaz anacığım dök içini sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. ne kadar çok iş çıkarmışsın kendimden utandım Nazarımız değmesin MAAŞALLAH hepsi birbirinden güzel olmuş ellerine yüreğine sağlık sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım sağol. Ama bunlar 1 aydan daha uzun bir sürede oldu. Hepsi birden değil. Sizlere yetişebilmem için daha bir fırın ekmek yemem lazım ama diyetteyim :))))))))))

      Sil
  5. blogunuz ve paylasımlarınız cok güzel benim blogumada beklerim

    www.tesetturnotlari.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  6. Ne güzel işler çıkarmışsın çok beğendim fafarim birinc olan karedeki şişe derim. Ama hepside ayrı güzel emeğine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu şişeler beni sevdi ben de onları :) Çok teşekkürler.

      Sil