24 Nisan 2015 Cuma

Şiş Kutusu

Daha önceki postlarımda bahsettiğim teyzem için yapılacak bir şiş kutusu vardı biliyorsunuz . Takı kutularıma istediğim gibi dekupajlar bulamayınca hemen şiş kutusuna başlamıştım .

Ancak garibin başına gelmeyen kalmadı. Çok beğenerek aldığım ve umber burn renkle boyadığım şiş kutusuna dekupajı yaparken ,dekupaj kağıdım 2 kez kazaya uğradı. Bundan vazgeçip daha değişik resimler aradım buldum .

Dekupaj yapıldı. Rolyef pastalar bitti tam vernikleyeceğim bir baktım ki rölyef pasta ile yapılan desen solda 5 sağda altı tane. Görme güzelim dedim kendime görme. Görmedim.

Vernikledim kat kat. Kurudu bitti. Çıkardığım menteşeleri takayım dedim bir baktım benim desenler metalik bronz, menteşeler altın sarısı . 2  gün de öyle bekledim.

Bugün aldım elime metalik boyayı menteşeleri de boyadım .Vernikledim . Tam resim çekmek için hazırlanırken bir baktım ki kapıııııı. Teyzem gelmiş hoş gelmiş.

Teyzem el emeklerine çok değer verir sağolsun. Tepsi hikayelerimi de bildiğinden öve öve bitiremedi şiş kutusunu. Aldı gitti ve ben resim çekemedim :(

Elimde sadece yapım aşamasında kuzenime gönderdiğim 2 resim var. Şimdilik onları  ekliyorum .Daha sonra kuzenimden rica edeceğim yada gidince ben çekerim meşhuur şiş kutusunun resimlerini.

Sağlıcakla kalın....



4 yorum:

  1. Merhaba, iyi ki yorum bıraktınız, bu güzel işlerinizi görme imkanı buldum. Daha önce yaptığınız takı kutularına da, bu kutuya da bayıldım. Desenler, renkler çok hoş ellerinize sağlık.
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz sizde :) çok yeni başladım ama . Beğenmenize çok sevindim. Kendi kendime birşeyler yapmaya çalışıyorum.Teşekkür ederim.

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. hataları görmezsem evet . başlangıç için fena değil. :) Teşekkürler.Hoşgeldiniz.

      Sil