11 Nisan 2015 Cumartesi

Yakında çok yakında .....

Ben muhasebeciyim arkadaşlar : ) Sanırım bir an evvel kesin sonuca varmak için haldır haldır koşturmak benim meslekten geliyor. Ama tavsiyeleriniz o kadar doğru ve yerinde ki . DURRRR dedim kendime . Sakin,  nereye yetişiyorsun ? Boya , yapıştır, dekupaj yap,vernikle gönder gitsin. Nereye kadarrrrr.

Yazdıklarınızı okuyunca elimde devam etmekte olan ( arkadaşımın 2 arkadaşına yaşgünü hediyesi ) iki adet takı kutusunu aldım karşıma .

Bloglarınızı gezdim tekrar tekrar. Anlatımlarınızı mest olarak okudum sindire sindire.( Ama hala elim ahşaplarda ,aklım ise şişe boyamada haberiniz olsun )

Geçtim başına kutuların. Bu arada kutuların boyası badanası bitmiş, dekupajları yapılmıştı.

Öncelikle geçenlerde aldığım stencil şablonunu aldım elime . Rölyef pastamı da yanıma. yapar mısın yaparsın dedim ve oldu da bitti maşallah. Çok beyaz kalınca , aynı renk boya ve glaze medyumu karıştırıp fırçaladım sildim, fırçaladım sildim. Beyaz rengi kırdım attım.

Sonraaaa büyük bir cesaret örneği göstererek dekupaj  resmimi çatlattım gitti. Oldu muuuuuu OLDU!!!!!!

resimler verniklendikten sonra sözlüye kalkacak nezdinizde. Açık yüreklilikle tavsiye ve eleştirilerinizi bekliyor olacağım.

Lütfen olmayan , göze cirkin gelen ne varsa söyleyin ki , bir daha ki denemede o kısma daha dikkat edeyim .

Resimlerde görüşmek üzere :)

Ha ha ha bu arada çok sevdiğim marimeri.ru sitesinde gezerken aşık olduğum bir şişe var. yatıp kalkıyorum ona bakıyorum. Bu şişeyi yaptığım gün boyamada Jübilemi yapar , bırakır başka hobilere yelken açarım :)))
ilgili şişe :)



Edit : Çatlattım demiştim yaa. Bu işi dün gece yapmıştım . sabah görünce dünyalar benim oldu. bu gece parmak yaldızla araları doldurdum . 2 saat kadar bekledim ve vernikledim .resim bi garip oldu. Noldu buzlandı. kesinlikle kötü durmuyor ama neden :)

bu ilk hali :



bu da vernikledikten sonraki görüntü. Naptım bilmiyorum ama resimden daha güzel gözüküyor.
Kızım az önce yanıma gelip sim mi attın üzerine güzel olmuş dedi. Hani facebook durum bildirimleri vardır ya , benim durumum şu anda ŞOK OLMUŞ hissediyor :)))))











5 yorum:

  1. Dekupajın deseni çok hoşuma gitti de yaptığın şişeye mi takı kutusuna mı anlamadım.
    Bide dekupajları nereden buluyorsun ya da alıyorsun.Ben de mutfak ya da ahçı temalı arıyorum nereden bulabilirim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ha ha ha . benim ne kadar kırık oldugumu zamanla anlarsınız.Daldan dala programına hoşgeldin . takı kutusunun resimleri alttakiler. şişe ise benim nasıl derler idolüm. ona bakınca mutlu oluyorum . o şişenin aynısından yaptığım gün ahşap boyamada jubile yapacağım.:))))) ben elimdeki mutfak temalıları yüklerim canım. sitelerde gezdikçe hemen sağ tık yapıp kaydediyorum. sonra çıktı alıyorum .

      Sil
  2. dekopaj ve çatlatma çok başarılı ve şık olmuş.şişeye gelince bende çok beğendim.denemek lazım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunu sizlerden duymak çok güzel. Bloguma hoşgeldiniz sefalar getirdiniz. Şişeyi kime sorduysam net açıklama alamadım . Şimdilik resme bakıp bakıp mutlu oluyorum .

      Sil
    2. Çatlatma ilk etapta benim için başarılı idi ama vernikledikden sonra 2. resimdeki gibi oldu görüntü. çirkin gözükmüyor ama üstü pütürlü , buzlanmış cam gibi oldu

      Sil